Kommande spel till Xbox

Kommande spel till Xbox Kommande spel till Xbox

Jag har precis fastnat för att spela casino med free spins. Det kan jag inte hålla på i alla evighet. Som tur är kommer det en massa roliga spel till Xbox som jag kan sysselsätta mig med framöver. Xbox One är en av de mest populära konsolerna i världen. Anledningen till det är att det bara är Xbox som kan konkurrera med Sony Playstation om hög prestanda och grym grafik. Vad finns det då för spel att se fram emot på Xbox? Det finns några kommande spel som verkligen är intressanta.

Soulcalibur VI

Den uppskattade spelserien Soulcalibur fortsätter att släppa spel, något alla fightingspelsälskare förmodligen jublar över. Soulcalibur är nämligen en av de mest framgångsrika fightingspelsserierna och av allt att döma kommer även den sjätte upplagan att vara något alldeles extra. I Soulcalibur VI spelar du med 3D-karaktärer som slåss mot varandra med olika vapen. Soulcalibur är extra kända för att utarbeta intressanta karaktärer som har sina specifika styrkor i spelet.

A Way Out

A Way Out är Josef Fares andra spel. Fares är sedan tidigare en känd regissör som gjort exempelvis succéfilmen Yalla Yalla! Sedan en tid tillbaka har han använt sina storytelling-kunskaper inom spelvärlden. A Way Out verkar vara något utöver det vanliga där det är storyn som är i fokus. Spelet handlar om två bröder som försöker bryta sig ut ur ett fängelse. Det som sticker ut med spelet är att det bara går att spela när man är två. Det är alltså ett renodlat co-op-spel. Du spelar antingen med någon som är uppkopplad på samma konsol som du eller som spelar med dig över nätet. Något som är fantastiskt med A Way Out är att bara en person behöver köpa spelet för att två ska kunna spela, även om man inte använder samma konsol. En smidig lösning som i praktiken sänker priset på spelet om man delar på summan.

Några andra kommande spel

Några andra intressanta spel som är på väg att släppas till Xbox är: Far Cry 5, Gravel, The Crew 2, Vampyr, Metal Gear Survive och Conan Exiles!.