Populära spel till Sony Playstation

Populära spel till Sony Playstation Populära spel till Sony Playstation

Playstation är en av de mest populära konsolerna på marknaden och nu är det främst Playstation 4 som gäller av förklarliga anledningar. Här kan du läsa kort om tre riktigt bra spel till Sony Playstation som är uppskattade av många.

FIFA 18

FIFA har sedan länge varit ett populärt spel och det verkar som att aldrig avtar. I FIFA 18 har EA Games sett till att utveckla flera saker. Grafiken är aningen vassare och själva spelet med AI har förbättrats ytterligare. I FIFA 18 är det aningen svårare att försvara, det kräver helt enkelt mer skicklighet av spelaren för att ha ett riktigt bra försvarsspel. FIFA 18 har ett riktigt bra online-läge där du kan klättra upp i divisionerna oavsett om du väljer att spela själv eller att sitta och spela med någon vän. Det finns dessutom flera spellägen som tilltalar många olika typer av spelare. FIFA 18 är utan tvekan ett av de allra bästa spelen till Playstation just nu.

Call of Duty WWII

Call of Duty har släppt riktiga toppspel en längre tid. I Call of Duty WWII får spelaren uppleva andra världskriget. Det allra första spelet i Call of Duty-serien utspelade sig under andra världskriget och nu får alltså du som spelare återvända dit. I vanlig ordning är Call of Duty mästare på online-spelande med flera spännande spellägen. Call of Duty har utvecklats av Sledgehammer Games och som är utgivet av Activision. Grafiken är enastående och likaså spelkänslan i stort. Det är ingen överraskning att Call of Duty WWII blev ett av de mest populära spelen till Playstation kort efter att det släpptes på marknaden.

Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale är spelet alla pratar om. Egentligen är Fortnite Battle Royale en del av spelet Fortnite, men Battle Royale finns som en egen version där du kan spela demoversionen helt gratis genom att ladda ned det till din konsol. Det är just denna tillgänglighet som gjort att spelet blivit så populärt. Fortnite Battle Royale handlar om att du släpps ut från en stor luftfarkost och landar på en ö där du är en av 100 spelare som slåss för din överlevnad. Det tillgängliga spelområdet krymper ständigt, vilket betyder att du snart kommer träffa på dina motspelare trots att spelvärlden till en början är väldigt stor