Nya spel till Nintendo Wiii

Nya spel till Nintendo Wiii Nya spel till Nintendo Wiii

Nintendo Wii-tanken fortsätter att vara populärt. Wii var den första konsolen som på allvar började använda sig av spelarens fysiska rörelser till att påverka vad som händer i spelet. Med Nintendo Wii U har man sedan tagit ytterligare ett steg. Här kan du läsa om några riktigt bra spel till Wii U.

Game & Wario

Game & Wario fokuserar på den smått ondskefulle och vresiga gubben Wario. Game & Wario är en sorts samling av de bästa småspelen från WarioWare-serien. Ski är ett populärt sådant spel där du som spelare ska leda en skidåkare rätt. Du använder din Wii U-GamePad vertikalt och vinklar den åt det håll du vill att skidåkaren ska åka. Det är verkligen ett spännande spel med grym spelkänsla. I Game & Wario har du även andra minispel till hands så som Arrow, Shutter och Fruit.

LEGO City Undercover

I LEGO City Undercover är du undercoverpolisen Chase McCain och du kämpar för att ge brottsligheten en ordentlig match. Främst är det Rex Fury som du ska se till hamnar bakom galler. Det här spelet, som rekommenderas från 7 år, är ett riktigt äventyr där du spelar dig genom en välskriven historia. Grafiken är riktigt bra och charmig i likhet med andra Lego-spel. Det här är ett spel som rekommenderas både till dig som är lite äldre men passar också en yngre publik. Det är med andra ord ett spel för alla!

Mario Party 10

Mario Party har släppts i oerhört många versioner och till många olika konsoler. Mario Party 10 är i likhet med sina föregångare ett riktigt bra spel som säkerställer att en fest aldrig blir tråkig. I vanlig ordning är spelet fyllt till bredden med minispel där du kan möta dina bästa vänner. Se bara upp så att dina bästa vänner inte blir till dina ovänner, då Mario Party 10 är ett spel som verkligen kan sätta vänskapen på prov om någon är en dålig förlorare.